onsdag 24. juni 2009

Tallerkenhylle og "gutterom"


Da har den andre tallerkenhylla endelig kommet opp på veggen. Den har flytta inn i stua over sofa'n og knæbba plassen til et bilde jeg syns passet bedre på "gutterommet"..

Gutterommet er TV-stua, og den har en litt annen stil enn vi har i spise/dagligstua. Da er det greit med to skyvedører som deler stuene fra hverandre.

En liten sniktitt..

Her inne går det i rødt og brunt. Her er bilde som måtte vike for tallerkenhylla, men det passet bedre her inne uansett..


Vi har tre stuer her i huset og alle har en ovn hver, + at vi har en fjerde ovn nede på verksted i kjelleren. Det er godt å ha på vinteren!

Her er "fattigprosjektet" vårt- vi gikk litt tom for penger mens vi pussa opp, men vi hadde lyst til å ha en litt spesiell vegg. Det eneste vi hadde var tapetlim og pappa hadde mange gamle bilblader. Så da satt vi oss ned å klipte ut HVER ENESTE lille bil du ser og limte de opp på veggen. Vi satte også inn et vindu for å få litt lys ut i gangen som går bak TV'en og for å bryte opp veggen litt.Rommet så forresten sånn ut nåt vi flytta hit, vi satte opp bildeveggen for å ha en vegg som Tv kunne stå inntil.

Her skal jeg love dere vi ikke så lyst på prosjektet vårt..!
Også så ryddig det var hos oss når vi pussa opp... huff, ikke mye gøy å bo sånn. Glad vi nesten er ferdig med det!

3 kommentarer:

  1. For en stilig vegg det ble med bilder av biler. Men jøje meg for et arbeid det måtte være.
    Tallerken hyllen passet godt.

    Så heldig dere er som har tre stuer med dører i mellom:)

    Ha ei fin uke:)

    SvarSlett
  2. Så fint det ble med tallerkenhylla!
    Veggen så ut som litt av et prosjekt..
    :p
    Klem*

    SvarSlett
  3. For en jobb med den veggen!!! Og så så flott den ble;o) Jeg vil gjerne gi deg en award, den ligger å koser seg på siden min. Syns du er en inspirerende dame/jente (hehe)
    Sommer klem fra Linda

    SvarSlett